Bălăușeri

Rețeaua EURES România în colaborare cu EURES Germania oferă locuri de muncă în industria cărnii din Germania la 3 angajatori

Rețeaua EURES România în colaborare cu EURES Germania oferă locuri de muncă în industria cărnii din Germania la 3 angajatori (2+25+225 de locuri pentru tăietori de carne şi lucrători în producţie) .

Detalii despre locurile de muncă și modalitățile de aplicare se găsesc în cele 3 anunțuri atașate, data limită de înscriere fiind 31-10-2021.

Muncitorii vor fi angajați direct la angajatorii germani și nu la intermediari.Pentru 250 de locuri de muncă nu se cere cunoașterea limbii germane, se asigură cazare de către angajatori.

Cei interesați pot vizualiza anunțurile pe https://www.anofm.ro/eures/solicitanti.html sau pe linkul de Youtube https://www.youtube.com/watch?v=YItZVhA0RWk&t=32s .

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Târgu Mureş, strada Iuliu Maniu, nr. 2, la numerele de telefon 0265.266553 sau 0265.269247 int. 109.

Dacã doriţi mai multe informaţii despre Eures Mureş , dati click pe linkul de mai jos, sau deschideţi aplicaţia YouTube şi tastaţi : “EURES MURES”. https://youtu.be/oRHpAPPfwi4

Dacă doriţi informaţii despre formularele europene,daţi click pe linkul de mai jos, sau deschideţi aplicaţia YouTube şi tastaţi : “EURES FORMULARE” https://www.youtube.com/watch?v=LNS7n4kHo1I

Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la aspectele privind statutul de lucrator sezonier, va rugam sa consultati site-ul Eures la adresa:
https://www.anofm.ro/eures/index.html?categeures=14&subcategeures=1&idpostare=100