Bălăușeri

Toate anunțurile

Vrei să beneficiezi de ajutorul pentru încălzire și suplimentul pentru energie? Completează formularul de tip PDF inteligent Cerere-Declarație pe proprie răspundere !

Informații cu privire la completarea formularului PDF inteligent Cerere-Declarație pe proprie răspundere pentru acordarea unor drepturi de asistență socială conform Legii 226/2021, după modelul postat pe site-ul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Mureș – https://mures.mmanpis.ro/pdf-inteligent/ Tutorialul pentru completarea formularului este în link-ul următor : Mai departe »

Rețeaua EURES România în colaborare cu EURES Germania oferă locuri de muncă în industria cărnii din Germania la 3 angajatori

Rețeaua EURES România în colaborare cu EURES Germania oferă locuri de muncă în industria cărnii din Germania la 3 angajatori (2+25+225 de locuri pentru tăietori de carne şi lucrători în producţie) . Detalii despre locurile de muncă și modalitățile de aplicare se găsesc în cele 3 anunțuri atașate, data limită… Mai departe »